fbpx

Horní stanice lanovky

Unikátní místo pro Vaše akce

Vítejte na vrcholu zážitků! Horní stanice lanovky na Pustevnách nabízí jedinečné spojení moderní architektury, přírodních krás a neopakovatelné atmosféry. Pokud hledáte místo, které okouzlí Vaše hosty a vytvoří nezapomenutelné vzpomínky, právě jste ho našli. Vyrazte uspořádat svou akci na nezapomenutelné místo, přímo na Pustevny!

Firemní akce a soukromé oslavy

Plánujete firemní večírek, konferenci, svatbu nebo soukromou oslavu? Budova horní stanice lanovky se stylovým interiérem vytváří ideální prostředí pro jakoukoli událost s kapacitou až 112 hostů. Prostor je navržen tak, aby se přizpůsobil Vašim požadavkům, od malých setkání až po velkolepé příležitosti.

Co Vám horní stanice nabídne!

Můžete nás kontaktovat také telefonicky nebo e-mailem:

Vydejte se na Pustevny

Lanovkou na Pustevny

Panoramatické výhledy

Kromě inspirativního designu a architektury Vás čeká i špičková restaurace s jedinečnými panoramatickými výhledy na okolní hory a údolí. Naši kuchaři s vášní pro detail připravují menu, které potěší i ty nejnáročnější gurmány, ať už jde o firemní banket, svatební hostinu nebo slavnostní večeři.

Moderní architektura v srdci přírody

Naše stanice není jen funkčním bodem na cestě. Je to skutečné architektonické dílo, které bylo oceněno pro své inovativní řešení a harmonické začlenění do horského prostředí. Tento unikátní prostor poskytuje inspiraci pro pracovní i osobní setkání, kde se moderní design setkává s čistou krásou přírody.

Snadná dostupnost, exkluzivní zážitek

I přes svou exkluzivitu je naše stanice snadno dostupná lanovkou, která se postará o nezapomenutelný začátek každé akce. V kombinaci s naším profesionálním týmem, který zajistí bezproblémový průběh Vašeho večírku, konference či oslavy, jsme zárukou úspěšné události! Dorazit můžete i autem, parkování se nachází nedaleko.

Nezapomenutelné svatby a oslavy

Svatba na vrcholku hor? Ano, je to možné! Horní stanice na Pustevnách poskytuje romantické a jedinečné prostředí pro Váš velký den. Spojte krásu přírody s moderním komfortem a vytvořte svatební den pro Vás a Vaše hosty takový, na který nikdy nezapomenete.